Om min Husbil i Sverige

Husbilstidningen för alla! Min Husbil i Sverige är Sveriges största husbilstidning sett till antal tryckta exemplar. Tidningen för alla er som uppskattar det mobila fritidslivet. Tidningen har snabbt blivit populär genom sin mix av intressanta reportage. Här hittar du allt om husbilar, tillbehör, camping-/ställplatser, reseskildringar, recept anpassade för det mobila livet, förslag på resmål att besöka samt tävlingar med fina priser. Min Husbil i Sverige ger dig allt du behöver i en enda tidning.

Historia
min Husbil i Sverige kom ut första gången sommaren 2011. Då distribuerades den via förlaget och Turistbyråshopen Isberg över hela Sverige till campingplatser, turistbyråer och bensinmackar.

Inför vinternumret 2013 bytte tidningen inriktning och den distribuerades utan kostnad hem till 35 000 registrerade husbilsägare i Sverige. Den delades även ut på Caravan Stockholm på mässan i Kista i februari samma år.

Till sommarnumret 2013 ökade vi upplagan då antalet ägare av husbilar blivit fler. Tidningen delades även ut på campingplatser vid Sveriges alla kuster samt på Öland och Gotland. Den kunde även erhållas på Fritidsmässan i Kristinehamn men också på Stora Nolia i Umeå i augusti.

Från och med nummer 1/2015 blev tidningen ett magasin istället för en tabloidtidning. Den började att säljas i butik som lösnummer och på efterfrågan startade vi upp möjligheten att prenumerera på tidningen.

Det finns för närvarande (december 2016) runt 80 000 husbilar i Sverige. Vi skickar ut tidningen kostnadsfritt till cirka 37 000 husbilsägare och distribuerar cirka 3 000 tidningar till butik och prenumeranter.

Inför varje mässa vi är med på trycker vi upp och distribuerar ytterligare några tusen exemplar. Vanligtvis finns vi med på mässorna Caravan Stockholm, Fritidsmässan i Kristinehamn, Stora Nolia och Elmia Husvagn Husbil.

Vem får tidningen?

2018 skickar vi  ut tidningen kostnadsfritt till husbilsägare av fordon med årsmodell 2009 t.o.m. 2017. Vi köper ett nytt register i januari varje år. Tyvärr har vi inte möjlighet att uppdatera registret löpande under året, bortsett från de adressändringar, bilbyte etc, som kommer in från läsarna. Det är alltså inget som sker automatiskt.

Prenumerera om du vill vara säker på att få Min Husbil i Sverige!

Att få tidningen min Husbil i Sverige kostnadsfritt är en service och förmån. Kommer inte tidningen fram eller är trasig så kan vi tyvärr inte skicka ut en ny tidning då det skulle bli alltför kostsamt för oss.

Vill man vara säker på att alltid få ett exemplar av tidningen är det således alltid klokast att köpa en prenumeration!

Prenumereration:
6 nr för 299: – är originalpriset, vilket är 50: – per nummer. Lösnummerpriset för 6 nr är 354: – alltså 59: – styck. Håll utkik efter erbjudanden eller ring vår kundtjänst.

 

 

Lyssna på vår låt

Min Husbil i Sverige »

Arkiv

Arkiv »