Pressmeddelande: Kama Fritid flyttar och expanderar

KABE AB har, för KAMA Fritids räkning, förvärvat en fastighet på Torsvik i Jönköping, för att möjliggöra ytterligare expansion för koncernen. KAMA Fritid AB, som är ett helägt dotterbolag till KABE AB, kommer att flytta hela verksamheten från Tenhult till den nya fastigheten under kvartal 4 2017. Fastigheten är på 20 000 m2 och ligger utmed E4 strax söder om Jönköping.

KAMA Fritid AB är Nordens största tillbehörsgrossist av artiklar för mobilt boende och reservdelar för husvagnar och husbilar. Bolaget har 28 anställda och omsatte 2016 225 MSEK. KAMA Fritids verksamhet har vuxit kraftigt de senaste åren och en fortsatt expansion säkerställs genom detta förvärv.
‐ De senaste årens kraftiga försäljningsökningar har gjort att vi vuxit ur våra befintliga lokaler, berättar Jonas Tidqvist, VD på KAMA Fritid.
‐ Genom förvärvet kan vi stärka våra marknadspositioner ytterligare, utveckla vårt produktsortiment och arbeta effektivare med att säkerställa leveranser, säger Jonas Tidqvist och fortsätter:
‐ Det gynnsamma geografiska läget nära E4:an är optimalt för vår verksamhet

Lyssna på vår låt

Min Husbil i Sverige »

Arkiv

Arkiv »