Annons: Truma LevelControl – gör livet enklare

Truma LevelControl anger gasnivån exakt och bekvämt via en app. Kunden får en detaljerad överblick över sitt gasbestånd – med högre precision än någonsin tidigare

Truma LevelControl – gör livet enklare

Hur mycket gas finns det i flaskan? Hur länge räcker den? Truma har svaret på camparens viktigaste frågor. Truma LevelControl anger gasnivån exakt och bekvämt via en app. Kunden får en detaljerad överblick över sitt gasbestånd – med högre precision än någonsin tidigare. Appen visar inte bara nivån i procent och gasmängden i kilo. Den informerar även om hur länge gasen räcker.    

Kontrollera gasbeståndet via Bluetooth och sms

Med hjälp av ultraljud mäter den behändiga enheten hur mycket gas det finns i flaskan och överför sedan uppgifterna till Truma iNet Box via Bluetooth. Truma iNet Box skickar informationen till surfplattan eller smarttelefonen. I fordonet eller dess närhet sker det här via Bluetooth och längre bort via sms. Det går till och med att ställa in ett sms-larm, så att camparen automatiskt får ett sms när det bara finns lite gas kvar i flaskan.

Databas över gasflaskor för hela Europa 

Truma LevelControl kan användas universellt och fungerar med alla vanliga europeiska flaskor i stål och aluminium. I Truma-appens databas kan kunden välja land samt en av 26 flasktyper och ge den ett individuellt namn. Sensorn konfigureras sedan automatiskt efter den valda flaskan. Den som har två flaskor i fordonet och vill ha fullständig kontroll över gasbeståndet kan använda två LevelControl parallellt. Då visar appen de båda flaskornas nivå separat.

Enkel och praktisk

Truma LevelControl är klar att använda direkt: man behöver bara fästa den i mitten under flaskan med hjälp av den inbyggda magneten – klart! Inga kablar, ingen anslutning, ingen montering. Enheten behöver bara kopplas ihop med iNet Box i fordonet. För fastsättning under aluminiumflaskor har Truma ett fästbleck som tillval. LevelControl är batteridriven och uppfyller redan nu de nyaste riktlinjerna för explosionsskydd i de framtida kraven i DIN EN 1949 och kan därför riskfritt användas i gasskåpet. Ett sms-larm informerar om när AAA-batterierna behöver bytas ut. De håller i ca ett år.

 

Från och med augusti 2017 finns Truma LevelControl att köpa i fackhandeln till priset SEK 1895.

Ta reda på mer om Truma LevelControl.

Så fungerar Truma LevelControl

 

Lyssna på vår låt

Min Husbil i Sverige »

Arkiv

Arkiv »