Annons: Få coola premier nu!

Om du köper en klimatanläggning från Truma nu, får du coola premier på köpet – till exempel ett kvalitetsparasoll till stranden eller en tålig smarttelefon från Samsung. Ta reda på mer om Trumas klimatkampanj.

Klimatkampanj från Truma – få coola premier

På hotell i sydliga länder har klimatanläggningar hunnit bli standard. Du kan ha det lika bekvämt i husbilen eller husvagnen! Att montera en klimatanläggning i fordonet är relativt enkelt. Truma erbjuder nu högkvalitativa klimatanläggningar till kampanjpris. Du får dessutom fina premier på köpet:

  • Kampanjpaketet ”Cool”:

Du får inte bara Truma-klimatanläggningarna Aventa och Saphir till förmånspris, utan dessutom ett kvalitetsparasoll till stranden på köpet. Montering av klimatanläggningen ingår i kampanjpriset.

 

  • Kampanjpaketet ”Cool och smart”: 

Om du förutom klimatanläggningen även köper Truma iNet Box får du även den tåliga smarttelefonen Samsung Galaxy XCover 3. Truma iNet Box är en central styrenhet som länkar samman dina Truma-enheter. Det gör att du kan styra din klimatanläggning och värmare bekvämt med en app – t.ex. på stranden, när du åker mountainbike eller vandrar.

Viktigt att tänka på när du köper en klimatanläggning

  • Klimatanläggningen bör vara strömsnål och kyla ned fordonet till önskad temperatur på kortast möjliga tid.
  • Den bör ha låg vikt – för varje kilo du sparar har du möjlighet att lasta mer i fordonet.
  • Den måste arbeta tyst – framför allt på natten – för att inte störa dig och grannarna. Därför har Truma en inbyggd sleep-funktion. Den har dessutom ljuddämpare som avsevärt minskar bullernivån.
  • En takklimatanläggning går snabbt och enkelt att montera där takfönstret brukar sitta. Dessutom kan du använda bagageutrymmet till annat.
  • Om du inte har plats på taket är klimatanläggningar för bagageutrymmet en bra lösning. Då kan du behålla takfönstret och den svala luften kan fördelas flexibelt via rör.

Ta reda på mer!

Hitta en Truma Partner nära dig

Fotocredit: Truma Gerätetechnik GmbH & Co. KG

Lyssna på vår låt

Min Husbil i Sverige »

Arkiv

Arkiv »